Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 12 листопада 2013, 17:38

Прокуратура оскаржила в суді недовіру Салу

Прокуратурою Львівської області внесено до Львівського окружного адміністративного суду позов про визнання неправомірними дій депутатів Львівської обласної ради щодо включення у порядок денний сесії питання про недовіру голові ЛОДА та проведення голосування з цього приводу.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратурою області також заявлено клопотання про заборону підписання та оприлюднення рішення про висловлення недовіри до розгляду зазначеного позову у суді.

Підставою стали допущені обласною радою порушення ст.19 Конституції України та законодавства про місцеве самоврядування в Україні й місцеві державні адміністрації - зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні з ініціативи опозиційних фракцій в порядок денний пленарного засідання Львівської облради було внесено питання про висловлення недовіри голові Львівської ОДА Олегові Салу. 

За недовіру голові Львівської ОДА Олегу Салу проголосували 72 депутата Львівської облради, тож відповідне рішення не набрало потрібної абсолютної більшості.


 

 

 

 

 



 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.