Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг

Середа, 13 листопада 2013, 09:30

У Львові завершили ремонтувати дорогу на вулиці Виговського: проїзд відкритий

ремонт доріг

Вчора, 12 листопада, завершили ремонт дорожнього покриття на вул. Виговського від вул. Городоцької до вул. Головатого. На дорозі зрізали старе покриття та поклали новий асфальт.

Про це прес-службі Львівської міськради повідомили у Залізничній районній адміністрації. 

«Ми замінили дорожнє полотно на ділянці від вулиці Городоцької до вулиці Головатого. Ремонтні роботи на вулиці Виговського вдалось зробити лише зараз через те, що авансовий платіж на закупівлю будматеріалів казначейство перерахувало тільки два тижні тому. Загальна вартість робіт - 1,8 млн грн, а площа робіт - 8,3 тисячі квадратних метрів», - розповіла Ірина Гримак, в.о. голови Залізничної районної адміністрації.

Також на дорозі буде намальована розмітка для велосмуги, оскільки ширина дорожнього покриття на ділянці вулиці Виговського не дозволяє зробити окремої велодоріжки. Велосмугу нанесуть за тиждень, відповідно до технологічних вимог.

До ремонтних робіт було залучено 10 одиниць техніки та 30 людей. Роботи проводила компанія «Онур». У комплекс ремонтних робіт увійшло: зрізання 7-сантиметрового шару дороги, заміна зруйнованих бордюрів та вкладання нового дорожнього полотна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.