Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

косів

ri4.lviv.ua

Середа, 13 листопада 2013, 13:39

Косів йде з посади заступника Садового

косів

Василь Косів залишає посаду заступника мера Львова Андрія Садового, бо йде працювати в науку.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

"Василь Михайлович Косів 7,5 років віддав для громади міста Львова, працюючи заступником міського голови. Він з наступного тижня буде міняти свій статус. Він залишається членом виконавчого комітету, він залишається радником міського голови, але заступником вже не буде", сказав Садовий.

"Василь Косів паралельно був завкафедрою дизайну Академії мистецтв, завдяки йому цей напрямок активно розвивається у Львові. Але сьогодні є деякі зміни у законодавстві: щоб бути завкафедрою, треба бути професором. А щоб бути професором, треба захистити докторську дисертацію.
Будучи заступником мера, написати докторську неможливо. Мій обов’язок - щоб люди розвивалися. Думаю, якщо він рік-другий попрацює в науковій площині, то Львів тільки збагатиться. Він був, є і залишається членом нашої команди», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Водночас Андрій Садовий додав, що поки нової кандидатури на посаду заступника міського голови з гуманітарних питань немає.

«Більше, ніж на 2 роки ми його не відпускаємо в науку. Василя Михайловича замінити не можливо. Це унікальна, талановита і здібна людина. Будемо поступово опрацьовувати ті напрямки. Частину функцій на себе візьме Олег Березок, частину – керуюча справами виконавчого комітету. Будемо спільно радитись, хто зможе цю посаду в подальшому займати, бо це дуже важлива посада, треба мати дуже багато талантів і вмінь», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.