Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

новорічний період

news.bigmir.net

Середа, 13 листопада 2013, 14:18

"Укрзалізниця" запустила продаж квитків на новорічний період

новорічний період

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на новорічні свята. Так, на останню передноворічну п'ятницю - 27 грудня - пасажирам запропоновано понад 32 тис. місць з усіх регіонів до курортних центрів України.

Про це повідомляє прес-центр відомства.

Крім цілорічних поїздів, які курсуватимуть у передноворічні дні, "Укрзалізниця" розглядає можливість призначення більш 20 додаткових потягів на найбільш популярні напрямки.

"У разі виникнення дефіциту місць будуть призначені додаткові потяги і рейси на маршрутах Київ - Ужгород, Київ - Івано-Франківськ, Одеса - Ужгород, Харків - Ужгород, Сімферополь - Київ, Сімферополь - Івано-Франківськ, Дніпропетровськ - Київ", - йдеться в офіційному повідомленні УЗ.

До місць відпочинку на Західній Україні на 27 грудня "Укрзалізниця" запропонувала пасажирам більше 13 тис. місць. З них на даний момент залишилося у продажу близько 8,5 тис. Є квитки і на найбільш «популярні» поїзда.

"Сьогодні можна купити плацкартні, купейні місця і місця класу "люкс" на поїзди №91 Київ - Львів, №143 Київ - Івано-Франківськ, №81 Київ - Ужгород, №49 Київ - Трускавець. Також є вільні місця 1-го і 2-го класу у швидкісному поїзді №169 Київ - Львів", - відзначають в прес-центрі "Укрзалізниці".
На останню п'ятницю року з усіх областей України у кримському напрямку залізничники запропонували понад 9 тис. місць. З них сьогодні доступно більше 7,5 тис. квитків.

Нагадаємо, продаж проїзних документів за 45 діб до відправлення поїзда починається з 8 ранку - як в залізничних касах, так і в Інтернеті.
Також "Укрзалізниця" спростувала інформацію про подорожчання квитків у 2,5 рази до Нового року, поширену низкою ЗМІ. В УЗ відзначають, що в дні передноворічних свят буде діяти календарний коефіцієнт 1,1: 25-30 грудня вартість проїзду збільшиться на 15-40 грн. порівняно з попереднім календарним періодом.

А вже 31 грудня вступить у дію інший коефіцієнт - 0,7. Таким чином, буде значно зменшена вартість проїзду. "Купивши квитки на денний поїзд, який відправляється в рейс 31 грудня, пасажир зможе заощадити від 40 до 60 грн і при цьому встигнути до місця призначення до настання Нового року", - сказано в повідомленні відомства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.