Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

www.bookforum.com.ua

П'ятниця, 25 травня 2012, 12:31

У Львові міжнародний фестиваль присвятять пам’яті Бориса Возницького

У Львові з 27 травня по 5 червня відбудеться X Міжнародний фестиваль дитячої творчості, присвячений пам'яті Бориса Возницького.

В рамках фестивалю проходитиме конкурс дитячої творчості на пленері “Золотий мольберт”, в якому візьмуть участь діти з різних країн світу.

Учасниками заходів виявили бажання стати понад 1000 дітей та педагогів з різних міст України, Білорусії, Молдови, Польщі, Франції, з них 800 дітей вже взяли участь у заочному етапі конкурсу “Золотий мольберт”.

Понад 200 дітей з 27 травня стануть учасниками очного етапу з візуального мистецтва, малюючи в залах Національного музею у Львові ім.А.Шептицького та будуть боротися за найвищу нагороду ¬- золотий мольберт з діамантом. Вручення золотих медалей та головного призу “Золотий мольберт” відбудеться 31 травня з 16.00 ¬- 18.00 у Національному музеї.

“Золотий мольберт” - конкурс заснований головним редактором часопису “Артклас” та головою правління БФ “Львівська дитяча галерея” Ольгою Михайлюк у 2003 році на базі Першої у Львові дитячої галереї.

Нагадаємо, 23 травня загинув директор Львівської галереї мистецтв Борис Возницький. Він був за кермом службового автомобіля ВАЗ 2104. Трагедія трапилась у Золочівському районі, поблизу села Печенія.

За попередніми даними у Бориса Возницького стався серцевий напад, авто виїхало на смугу зустрічного руху і врізалось у автомобіль.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.