Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

slotionline.ru

Середа, 13 листопада 2013, 14:49

На Львівщині викрили мережу гральних закладів

Сьогодні, 13 листопада, на Львівщині правоохоронці викрили і припинили діяльність десяти гральних закладів, які працювали з порушеннями вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Працівники управління Державної служби з економічною злочинністю спільно з працівниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України у Львівській області, під процесуальним наглядом прокуратури області, припинили діяльність десяти гральних закладів, які функціонували в районному центрі Мостиська та місті Дрогобичі.

В ході проведених обшуків, оперативники вилучили близько півтори сотні гральних апаратів, понад 140 системних блоків та жорстких дисків, покерні столи, «американську» та електронну рулетки, а також майже сто тисяч гривень, виручених від надання послуг у цій сфері.

Як розповів начальник ГУМВС України у Львівській області генерал –лейтенант міліції Олександр Рудяк, у підпільних гральних закладах були так звані зашифровані телефони та паролі для входу до гральних закладів. Діяльність гральних закладів ретельно конспірувалася, а коло клієнтів обмежувалося постійними відвідувачами відомими персоналу закладу, або ж особами «за рекомендаціями».

«Особи всіх причетних до незаконного грального бізнесу встановлено. Всі вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності. За час мого перебування на посаді начальника ГУМВС України у Львівській області - це найбільший доробок у цій злочинній галузі», - зазначив Олександр Рудяк.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 КК України (Зайняття гральним бізнесом). Дане правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.