Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

краківська-вірменська

photo-lviv.in.ua

Середа, 13 листопада 2013, 17:18

На розі Краківської та Вірменської може постати готельний комплекс

краківська-вірменська

На розі вулиць Краківської-Вірменської у Львові може з'явитися готельний комплекс, але забудовник має доопрацювати документацію.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради. 

7 листопада департамент містобудування Львівської міськради розглядав ескізи намірів будівництва, а точніше відтворення втраченої історичної забудови готельного комплексу в умовах реновації історичного кварталу на розі вулиць Краківської-Вірменської. 

Зараз на ділянках, що відведені ТзОВ НВП «Будінвест» для відтворення втраченої історичної забудови та для проектування і будівництва 2-ї черги готельного комплексу на розі вул. Краківської – вул. Вірменської, планується для розміщення готельного комплексу.

Під час розгляду питання було вказано ряд зауважень, тож за результатом проведеної містобудівної ради прийнято рішення про доопрацювання поданої проектної документації, з огляду на численні зауваження членів архітектурно-містобудівної ради та додаткового узгодження юридично-правових питань з авторами попередніх проектних рішень забудови цієї території.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.