Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

zakarpattya.net.ua

Четвер, 14 листопада 2013, 13:46

У Львові горіла офісна будівля (ВІДЕО)

пожежа

Вчора, 13 листопада, до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області надійшло повідомлення про пожежу у м. Львові по вул. Б. Хмельницького, 188 на 2-му поверсі 3-поверхової будівлі в приміщенні роздягалки. 

Про це інформує прес-центр ГУ ДСНС у Львівській області.

Більше 20 рятувальників, використовуючи 5 одиниць техніки, за лічені хвилини прибули на місце події. Через сильну задимленість вогнеборці ліквідовували пожежу у апаратах захисту органів дихання.

Від згорання вдалося врятувати адміністративно-офісну будівлю. Внаслідок пожежі отримав опіки верхніх і нижніх кінцівок І - ІІІ ступеня (25 % тіла) чоловік, 1990 року народження, якого в стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано в 8-му комунальну міську клінічну лікарню. Вогнем знищено речі працівників, що працюють на будівництві за вказаною адресою, на площі 5 кв.м. Пожежу ліквідовано о 22:43.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.