Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євроінтеграція

hronika.info

Четвер, 14 листопада 2013, 14:32

Представники національно-патріотичних сил Львівщини розпочали акції на підтримку євроінтеграції

євроінтеграція

Представники національно-патріотичних сил Львівщини розраховують на велику підтримку людей щодо євроінтеграції України та розпочали всеукраїнську акцію " Наш дім - Європа".

Про це інформує кореспондент Варіантів.

«Сьогодні є великі сумніви і небезпека, що ця угода про асоціацію з ЄС не буде підписана, і наші надії можуть не справдитися, – зазначив сьогодні на прес-конференції голова ГО «Інститут національної пам’яті» Володимир Парубій.

Парубій також додав, що вони розраховують на дуже велику підтримку громадськості , а особливо молоді: "Громадськість Львівщини всі національно-патріотичні сили Львівщини, партії, громадські органцізації, депутатський корпус міста, області, вирішили почати всеукраїнську акцію "Наш дім - Європа" і починаємо ми її в неділю 17 листопада о 14 годині біля памятника Тарасу Шевченку.

Цей мітинг - це тільки початок всеукраїнських акцій. Євроінтеграція особливо важлива для молодого покоління, бо вона відкриває безліч перспектив для молоді. Тому ми розраховуєм в основному на молодих людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.