Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

фаріон

Четвер, 14 листопада 2013, 14:50

Тим, за кого ви мене намагаєтеся видавати, - ніколи не була, – Ірина Фаріон про своє членство у КПРС

фаріон

"Кажу вам, плебеї і лакеї, московські прихвосні, регіональні найманці, від кіпіянських до монтянсько-шельмо-мокрицьких - НІ. Тим, за кого ви мене намагаєтеся видавати, - ніколи не була".

Про це на своєму Facebook написала нардеп від ВО "Свобода" Ірина Фаріон.

"Мають роботу свободоненависники з медведчуківсько-промосковських та антинаціоналістичних сайтів знайти скалку в оці Ірини Фаріон. Колоди ж бо під своїми ногами не бачать. Начебто була я членом КПРС", написала Фаріон.

"Вільні і світлі люди розуміють, що це лиш ще одна безсила, тому така нікчемна боротьба з націоналістичною «Свободою», що є єдиною загрозою у сучасному політикумі на шляху знищення україноцентричних цінностей та убивчої світової глобалізації", написала нардеп у Facebook.

"Щиро вдячна вам, плебеї, що навіть таким способом надихаєте на боротьбу і водночас викриваєте свою вихолощену і зігнилу сутність. Не перед вами мені звітувати, а активно своїми ділами вас знищувати. Саме це і спонукає вас до мусування цієї комічної теми", написала Фаріон.

Нагадаємо, сьогодні були оприлюднені документи, які підтвержують членство Фаріон у Комуністичній Партії Радянського Союзу.

Історик та журналіст Вахтанг Кіпіані назвав вчинок Фаріон вищим проявом морільної сліпоти та колабораціонізму. Оксана Забужко, однак, висловила думку, що з'ясовування факту членства в минулому того чи іншого українського політика у КПРС не має жодного стосунку до люстрації і насправді є лише димовою завісою.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.