Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

корупція

vsapravda.info

Четвер, 14 листопада 2013, 16:33

Держсільгоспінспекцію Львівщини очолив корупціонер, – нардеп

корупція

За новим керівником Державної інспекції сільського господарства у Львівській області Андрієм Івасівим тягнеться шлейф звинувачень у зловживаннях.

Про це заявив народний депутат України від ВО «Свобода» Михайло Блавацький, передає прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Мабуть, на Львівщині пам’ятають, як кілька років тому в Пустомитівському держкомземі згоріли всі документи. Тоді там керував Андрій Івасів. Його звільняли з посади, але він поновлювався на роботі за рішенням суду. Тоді комісія обласного управління Держкомзему виявила багато порушень, зокрема і при відведенні земельних ділянок, і в інспекційній роботі, документи було передано на Київ на звільнення, але він постійно переховувався, оформлюючи лікарняний та ще й отримуючи гроші.

На деякий час він зник із Львівщини, працював в іншій області, а от тепер – ще за поданням голови ЛОДА Шемчука, отримав призначення на посаду. Ймовірно, тут не обійшлося без корупційних чинників…», - зазначив Михайло Блавацький.

Народний депутат закликав депутатів Львівської обласної ради контролювати за кадровими призначеннями на Львівщині та належно реагувати на призначення посадовців, які заплямували себе незаконною діяльністю на минулих посадах.

«Я скерую депутатське звернення в правоохоронні органи, щоб отримати інформацію про те, які звинувачення висувалися цьому посадовцю і чи знято їх», - наголосив Михайло Блавацький.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.