Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Четвер, 14 листопада 2013, 19:26

Олег Сало попросив підприємців Львівщини не робити хаосу і бардаку

сало олег

Голова Львівської ОДА Олег Сало сьогодні на зустрічі із представниками бізнесу Львівщини був небагатослівним та попросив Комітет підприємців Львівщини не робити хаосу і бардака.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

«Сьогоднішнє зібрання було ініційовано мною, щоб бізнес працював. Я буду допомогати бізнесу, а бізнес буде допомагати мені! Я ше раз вам говорю, давайте не будемо робити тут хаосу і бардаку. Я прийшов для того, щоб тут працювати. Я прошу відноситись до людей, як відношусь я, відношусь і працювати!» заявив Олег Сало.

Олег Сало також, коментуючи заяву Комітету підприємців Львівщини, зачитану під час зустрічі, наголосив, що ніколи не був у партії СДПУ(о). 

У заяві Комітету підприємців Львівщини, котру зачитав Ігор Маркуць, висловлювалися побоювання поновлення тиску на підприємців, що мав місце напередодні Помаранчевої революції.

"Комітет підприємців Львівщини попереджає, що у випадку відновлення методів впливу на бізнес, які призвели до Помаранчевої революції, бодай до одного з підприємств чи підприємців членів КПЛ, відповідатиме миттєво, жорстко та адекватно», - йдеться у заяві.

Підприємці скаржились голові Львівської ОДА на високу грошову оцінку землі, на несприйняття з боку контролюючих органів у вирішенні їхніх проблем та ін.

Олег Сало на місці дав доручення керівникам відповідних структур щодо вирішення скарг підприємців.  

На зустріч голови Львівської ОДА Олега Сала з підприємцями не змогли потрапити частина запрошених бізнесменів та деякі журналісти, котрих з незрозумілих причин в зал недопускала охорона.

Охоронці просили працівників ЗМІ пройти реєстрацію, проте коли журналісти намагалися зареєструватись їм повідомляли, що реєстрація закінчена.

Три останні ряди в залі, де відбувалась зустріч, займали міліціонери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.