Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

голуб

treknature.com

П'ятниця, 15 листопада 2013, 11:42

У Львові відбудеться безкоштовна виставка декоративних голубів

голуб

17 листопада у приміщенні торговельно-виставкового комплексу ТзОВ «Шувар» відбудеться обласна виставка декоративних голубів та ярмарка декоративного птахівництва, вхід на яку буде безкоштовним.

Про це інформують організатори заходу – Львівський обласний клуб декоративного голубівництва та комунальний заклад Львівської облради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді». 

Метою проведення виставки є популяризація декоративного голубівництва серед дорослих мешканців та школярів області, знайомство із досягненнями селекції у галузі голубівництва, можливість отримання естетичного задоволення від споглядання унікальних птахів – декоративних голубів та консультацій щодо особливості умов їхнього утримання.

На виставці буде експонуватися більше 30 порід різних кольорових форм декоративних голубів вітчизняної та зарубіжної селекції.

Відкриття виставки відбудеться 17.11.2013р. в 10.00. Виставка працюватиме у неділю 17.11.2013 р. із 10.00. до 15.00.

Організатори запрошують юних і дорослих шанувальників прекрасного Львівщини відвідати виставку і поринути у неймовірний світ декоративного голубівництва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.