Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий майданчик

smiles.kiev.ua

П'ятниця, 15 листопада 2013, 12:29

У Львові відкрили новозбудований дитячий майданчик

дитячий майданчик

У Львові на вулиці Раковського, 10 відбулося освячення новозбудованого дитячого майданчика.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Як повідомив депутат міськради Василь Горон, майданчик облаштували поряд із Клінічною лікарнею №8 та Лікарнею для чорнобильців, багатоповерхівкою та цілим комплексом приватних будинків.

"Для встановлення гірочок, гойдалок та пісочниці при формуванні б'юджету міста на 2013 рік мені вдалося пролобіювати необхідні кошти. Поруч із майданчиком є глибокий яр, де місцеві мешканці створили самовільне сміттєзвалище. Щоби убезпечити дітей від загрози нещасного випадку я звернувся до виконавчих органів із вимогою облаштувати тут освітлення, а яр обгородити металевою сіткою. Освітлення облаштували, проте, як твердять чиновники, на сітку грошей у Львівському комунальному підприємстві "Дністер" традиційно немає. Довелося ці кошти знаходити самотужки. Як обіцяли виконавці робіт, вже до 15 листопада цей яр обгородять", – зазначив Василь Горон.

Окрім цього, влітку цього року за сприяння Василя Горона було дооблаштовано турніками та лавочками дитячий майданчик, що на вул. Дунайська, 7.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.