Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

П'ятниця, 15 листопада 2013, 14:52

У Львові розпочали підготовчі роботи до Євробаскету-2015

У Львові, на проспекті Червоної Калини минулого тижня розпочали підготовчі роботи на ділянці, де будуватимуть тренувальну базу Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.  

Про це повідомляє журналіст Варіантів.

Роботи з будівництва тренувальної бази виконує корпорація «Альтіс-Холдинг», яка виграла відповідний тендер. Замовником будівництва є ДП «Льодові Арени».

«Об‘єкт досить серйозний і важливий, ми надіємося, що спільно з замовником наші робочі питання будемо вирішувати і об‘єкт буде зданий в термін. На даному етапі, ми тільки зайшли на об‘єкт і проблеми з фінансуванням поки що немає», – зазначив керівник проектної компанії «Альтіс-Холдинг» Володимир Бригадир.

Вартість нової тренувальної бази – майже 55 млн грн. Завершити будівництво планують восени 2014 року.

«Ми достатньо часу приділили, щоб виділити це місце. Тому що було багато пропозицій в різних районах міста. Але ми, власне, дивилися на  складову «Що буде після чемпіонату європи з баскетболу»? Тому що важливо щоб діти потім змогли нормально займатися. Цей район є найбільшим у Львові, тому прийняли рішення, що ця спортивна споруда, яка після чемпіонату буде великою спортивною школою має бути тут», – наголосив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, після проведення Євробаскету-2015, тренувальну базу у Львові планують використати як спортивну школу для Сихівського району. Тут розвиватимуть ігрові види спорту: гандбол, волейбол, баскетбол.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.