Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

немає тепла

versii.if.ua

Понеділок, 18 листопада 2013, 10:21

Сало перевірив Ціолковського

немає тепла

Голова Львівської ОДА Олег Сало розпорядився створити робочу групу щодо вивчення питання готовності до опалювального сезону об’єктів соціальної сфери Жовківського району.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львіської ОДА від 14 листопада.

Робочій групі також було доручено перевірити дотримання законності здійснення державних закупівель вугілля для опалювання соціальних об’єктів Жовківського району.

Результати перевірки повинні бути подані голові Львівської ОДА до 15 листопада.

Підставою для створення робочої групи стало звернення голови районної організації Партії регіонів - зазначено в розпорядженні.

Нагадаємо, соціальні об'єкти у м.Рава-Руська, що у Жовківському районі, зокрема, школи, не забезпечені всім необхідним для опалювання своїх приміщень. Критична ситуація склалась у школі-інтернаті, де виникли проблеми із тендером на постачання вугілля. Наявні залишки з попереднього сезону заледве дозволять підтримувати тепло у класах до кінця першого семестру. У інших школах ще немає вугілля і вони лише на 20% забезпечені дровами.

Міський голова Рава-Руської Ірина Верещук в коментарі Варіантам зазначила, що станом на 18 листопада жодна котельня в місті з тих. що обслуговують навчальні заклади, не працює і вугілля не завезено.

Нагадаємо, Держфінінспекція України у Львівській області проводить перевірку закупівель вугілля для освітніх закладів області.

Головою Жовківської РДА є Степан Ціолковський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.