Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

volynnews.com

Понеділок, 18 листопада 2013, 12:58

Прокуратура розслідує укриття ДТП працівником ДАІ

Прокуратура міста Львова перевіряє факти умисної неналежної реєстрації ДТП на вул. Тершаківців працівниками ДАІ.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Зокрема,  йдеться про дорожньо-транспортну  пригоду на вул. Тершаківців у Львові, де скоєно наїзд на громадянку, яка переходила дорогу на пішохідному переході.

Перевіркою прокуратури  Львова з’ясовано, що працівники  ВДАІ Львівського міського управління  міліції, які прибули на місце  події, достовірно знаючи про факт кримінального правопорушення, умисно приховали його від належної реєстрації.

Як наслідок, не  проведено огляду місця наїзду  та не встановлювалась тяжкість  тілесних ушкоджень потерпілої. У подальшому, обставини цього  ДТП правоохоронцями не розслідувались.

Лише після  звернення до прокуратури Львова  свідків події, відомості про вчинення наїзду на потерпілу  внесено до Єдиного реєстру  досудових розслідувань.

Водночас, прокуратурою  міста відкрито кримінальне провадження  за фактом укриття вказаного  кримінального правопорушення працівниками  ДАІ, за ч. 3 ст. 364 КК України  (зловживання службовим становищем).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.