Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

http://p-p.com.ua/

Вівторок, 19 листопада 2013, 11:59

Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю відбудеться у Львові

Завтра, 20 листопада о 11.00 год. у Львівському міському центрі зайнятості розпочнеться Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю.  

У Ярмарку вакансій візьмуть участь представники понад 20 підприємств, установ, організацій м. Львова, які запропонують вакансії за різними професіями та спеціальностями. 
 
Учасники ярмарку вакансій матимуть змогу пройти співбесіду з працедавцями,  ознайомитися з наявними вакансіями, а також з переліком вільних робочих місць, які є на ринку праці м.Львова та з послугами державної служби зайнятості, отримати консультації фахівців. 
 
Особи з інвалідністю мають можливість також відвідати семінар під час якого отримають поради як проходити  співбесіду з працедавцями.
 
За довідками звертатись до Львівського міського центру зайнятості за адресою: м. Львів, вул. Кн. Ольги, 122, а також за телефонами: 245-79-93; 244-59-89; 245-79-90.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.