Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Олександр Вілкул

Вівторок, 19 листопада 2013, 13:17

Вілкул вручив сертифікати на службове житло 14 сім’ям львівських рятувальників (Фото)

Олександр Вілкул

Віце-прем'єр України Олександр Вілкул сьогодні у Львові вручив сертифікати на службове житло 14 сім’ям львівських рятувальників, які потребували покращення житлових умов.  

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Вручення сертифікатів відбулося під час зустрічі Олександра Вілкула зі службовцями ДСНС України. 

"З 2010 року 366 сімей рятувальників та пожежників отримали квартири та службове житло. В тому числі в цьому році 49 сімей службовців ДСНС. І сьогодні новоселами стають ще 14 родин", – сказав Олександр Вілкул.

Вілкул також перевірив на Львівщині готовність ДСНС до надзвичайних ситуацій взимку.

Начальник Головного управління ДСНС у Львівській області Сергій Дмитровський доповів Олександру Вілкулу про роботу Служби 112 в регіоні, яка приймає «тривожні виклики» від населення.

Планується, що цей пілотний проект, в якому використовуються і власні розробки Львівських рятувальників, буде поширений у всіх регіонах України.

Олександр Вілкул ознайомився також з  роботою Консультаційного центру ДСНС, створеного для надання оперативної та достовірної інформації стосовно надзвичайних ситуацій, щодо того, як зберегти життя і здоров’я в небезпечних умовах, щодо заходів влади та необхідних дій населення під час такої ситуації.

Нагадаємо, Олександр Вілкул сьогодні також відвідав Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.