Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 19 листопада 2013, 14:20

Садовий, на відміну від Сала, вважає роботу комунальних служб Львова взимку задовільною

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що торік, коли у Львові були сильні снігопади, була хороша координація дій комунальних служб міста та служб екстреного реагування.

Про це  Садовий заявив під час зустрічі керівництва міста та області з віце-прем’єр-міністром України Олександом  Вілкулом, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 «Минулого року, коли у нас були сильні снігопади, ми максимально задіяли для інформування населення усі засоби масової інформації. Завдяки також цьому ми змогли цю ситуацію локалізувати. МНС також спрацювали прекрасно, була повна координація дій з комунальними службами, всі були залучені», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Цього року Львів закупив нову снігоприбиральну техніку – 35 одиниць техніки та 2 обладнання. Для цього з міського бюджету виділили 18 млн 821 тис. грн. Окрім нової техніки, до прибирання міста в зимовий період ШРП залучатимуть ще 120 одиниць техніки, що перебуває на балансі комунальних підприємств.

Нагадаємо, голова Львівської ОДА Олег Сало сьогодні доручив привести вулиці Львова до роботи снігоочисної техніки в зимових умовах.

“Маємо сумний досвід початку зими у 2012 році, коли перші опади спричинили справжній транспортний колапс у місті Львові. Для того, аби цьогоріч такої ситуації уникнути, слід вже сьогодні вжити необхідних заходів для безперешкодної роботи снігоочисної техніки”, - наголосив Олег Сало.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.