Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

ntmex.ru

Вівторок, 19 листопада 2013, 14:54

Посадовців банку позбавили волі за незаконне заволодіння кредтними коштами

Апеляційний суд Львівської області виніс вирок банкірам, які у період з лютого 2006 по серпень 2007 року, незаконно заволоділи кредитними коштами банку на суму понад 90 тис. грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

У жовтні 2007 року, слідчим управлінням ГУМВС України у Львівській області, за матеріалами УБОЗ, було порушено кримінальну справу відносно учасників злочинної групи у складі 3-х посадових осіб одного з відділень філії комерційного банку.

Посадовці банку, зловживаючи службовим становищем, шляхом підробки документів у період з лютого 2006 по серпень 2007 року, незаконно заволоділи кредитними коштами банку на суму понад 90 тис. грн.

Всього зловмисникам було пред’явлено обвинувачення у скоєнні 16 злочинів за фактами службового підроблення, розкрадання та привласнення банківських коштів.

14 листопада 2013 року, Апеляційним судом Львівської області організатора групи засуджено до 5,5 років реального ув’язнення, інших двох членів групи – до 2-х та 3-х років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їм майна, з відтермінуванням виконання вироку.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.