Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

новорічна ялинка

smotriinfo.net

Вівторок, 19 листопада 2013, 16:48

Депутати пропонують ввести ліміт на заготівлю новорічних ялинок на Львівщині

новорічна ялинка

Комісія з питань екології Львівської облради сьогодні підтримала погодження проекту на ліміт заготівлі новорічних ялинок.

За погодженням ліміт новорічних ялинок повинен складати 18 000 ялинок по області.

Головною мотивацією позиції членів комісії щодо введення ліміту по заготівлі новорічних ялинок послужило те, що обсяги реалізації ялинок падають з кожним роком.

«Ми випробували об’єми, тобто кількість заготівлі новорічних ялинок у кожному лісогосподарському підприємстві, скільки вони планують заготувати і реалізувати новорічних ялинок. Обсяги заготівель приблизно такі, як продано ялинок за останні 2-З роки назад. З року в рік падають обсяги реалізації ялинок. По державним підприємствам за минулий рік це складало приблизно 16 890 ялинок. Відповідно, ліміт має бути 18 000 ялинок по області», - повідомили члени комісії.

Погодження було переправлено комісією до департаменту екології Львівської ОДА з проханням про позитивний висновок.

Львівська ОДА затвердила комплекс заходів, які мають запобігти незаконному вирубуванню ялинок у передноворічний час 2014 року.

Нагадаємо, раніше Львівська ОДА затвердила комплекс заходів, які мають запобігти незаконному вирубуванню ялинок у передноворічний час 2014 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.