Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

vgolos.com.ua

П'ятниця, 25 травня 2012, 15:18

Списків кандидатів-мажоритарних від КОДу досі немає, бо одні чекають вказівок з Києва, а інші – орієнтуються на виборця, - Мисик

Головні політичні гравці Львівського комітету опору диктатурі, об’єднання «Батьківщина», ВО «Свобода» та «Удар», мають різні бачення механізму висунення єдиного кандидата, саме тому списків кандидатів-мажоритарників досі немає. Про це у коментарі «Варіантам» повідомив лідер громадського руху «Львів'яни передусім» Андрій Мисик.

«Перший, я це називаю «кулуарно-візантійський» спосіб, коли з Києва приїдуть «боси» і скажуть хто має бути кандидатом. І таку позицію, на жаль, підтримує «Батьківщина» і «Свобода». Інший спосіб - це висунення кандидатів згідно з принципами та критеріями, затвердженими на Львівському КОДі, такий спосіб підтримує «Удар». Люди мають іти до виборців, і вони мають сказати, хто має бути кандидатом», - пояснив Андрій Мисик.

На його думку, саме суперечності у баченні механізмів висунення є причиною того, що досі немає остаточного списку кандидатів-мажоритарників до Верховної Ради.

«Затягувати дальше висунення кандидатів від КОДу немає можливості. Зараз потрібно висунути кандидатів від КОДу, і вже в середині вересня той, в кого буде менший рейтинг, має самознятись на користь кандидата з вищим рейтингом», - підсумував Андрій Мисик.

Комітет опору диктатурі (КОД) — політичне об'єднання, утворене на Львівщині 5 серпня 2011 року, до складу якого увійшли опозиційні політичні парті

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.