Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

sport-express.ua

Вівторок, 19 листопада 2013, 16:51

Football.ua прогнозує у сьогоднішній грі мінімальну перемогу збірної Франції

Інтернет-видання Football.ua прогнозує, що сьогоднішній матч-відповідь між збірними Франції та України завершиться з рахунком 1:0.  

Про це йдеться на сайті спецпроекту Football.ua Чеміпонат світу Бризилія 2014.

Результат першого матчу поміняв фаворита в протистоянні України та Франції. Після домашньої перемоги 2:0 саме наша команда тепер ближче до чемпіонату світу, а супернику потрібно зробити подвиг.

З іншого боку, це не означає, що підопічних Михайла Фоменка повинен розслабляти статус фаворита або недостатня мотивація противника в першій грі. Сьогодні для Франції теж буде матч усього життя.

Напевно Михайло Фоменко сьогодні б використовував той же склад, що і в п'ятницю, але через дискваліфікацію він втратив відразу двох основних захисників Федецького і Кучера.

Саме лінія оборони за кількістю найменш чисельна у збірної України, тому втрати здаються ще більш вагомими.

У центрі оборони практично без варіантів зіграє Ракицький. Звичайно, є варіанти з Мандзюком і Тимощуком, але це все лише на крайній випадок. Пара Хачеріді – Ракицький за своїм потенціалом може навіть сильніше пари Хачеріді – Кучер. На правому фланзі також є один найбільш реальний варіант: той же Мандзюк. Він за своєю позиції зараз чистий правий захисник, бореться за місце в основі з тим же Федецьким на клубному рівні. Інші варіанти Гусєв і Морозюк. Але в останнього зовсім мало досвіду ігор такого рівня, до того ж він в захисті навіть у своєму клубі перестав грати , а Гусєв значно менш надійний захисник, ніж Мандзюк. Наприклад, на Євро -2012 він не зумів впоратися з Рібері.

Що стосується інших гравців з п'ятничного складу, то вони напевно збережуть місце в старті. Хіба тільки вже хтось зовсім не встиг відновитися після важкого поєдинку.

А ось Дідьє Дешам, схоже, планує повністю перекроїти склад. Сьогодні в центрі оборони буде діяти абсолютно нова зв'язка в порівнянні з минулою грою Варан – Сахо. Багато чекали від Дешама і зовсім радикально атакуючої схеми з парою Бензема – Жиру на вістрі атаки, проте в недавньому матчі проти Грузії такий варіант не особливо допоміг. Але схема все одно змінитися, 4-2-3-1 поміняють на 4-3-3. У середині поля Насрі замінить Кабай, вихід у старті Вальбуена анонсував сам наставник, а Бензема планується на позиції форварда замість Жиру.

У будь-якому випадку Україну сьогодні чекатиме зовсім нова Франція по настрою, складу та грі.

Прогноз Football.ua: 1:0

За матеріалами Football.ua.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.