Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

slovovolyni.com

Вівторок, 19 листопада 2013, 18:34

Відтепер догляд за дітьми до трьох років зараховується до страхового стажу

Дикретна відпустка та отримання виплат за окремими видами загальнообов'язкового державного соціального страхування відтепер включається до страхового стажу як період, за який сплачено страхові внески.  

Про це повідомляє УНІАН.

Період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, отримання виплат за окремими видами загальнообов'язкового державного соціального страхування, включається до страхового стажу як період, за який сплачено страхові внески, виходячи з розміру мінімального страхового внеску. Верховна Рада зарахувала догляд за дитиною до страхового стажу Верховна Рада України ухвалила поданий урядом закон про внесення зміни до статті 7 Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням" щодо зарахування до страхового стажу періоду відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку. Як передає кореспондент УНІАН, за це рішення проголосували 333 народних депутатів із 392, зареєстрованих у сесійній залі. Так, в абзаці другому частини першої статті 7 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням” встановлюється, що період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, отримання виплат за окремими видами загальнообов'язкового державного соціального страхування, крім пенсій усіх видів (за винятком пенсії по інвалідності), включається до страхового стажу як період, за який сплачено страхові внески, виходячи з розміру мінімального страхового внеску.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.