Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

люди в городе

plus.google.com

Вівторок, 19 листопада 2013, 18:38

Головне за вівторок, 19 листопада

люди в городе

Головна подія: робоча група Верховної Ради з підготовки законопроекту про лікування засуджених за кордоном продовжить своє засідання в середу.

Політика

Президент
Янукович звільнив Сергія Винокурова з посади судді Конституційного суду України
Кабмін
Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив всім 70 контролюючим органам раз в 6 місяців передавати інформацію про перевірки підприємств у Федерацію роботодавців України.
Кабмін розпорядився створити і забезпечити функціонування туристичного веб-порталу іноземними мовами «Завітайте в Україну»
Верховна Рада України
Парламент ухвалив у першому читанні урядовий законопроект, що дає визначення "фінансової піраміди".
- ухвалив закон "Про внесення змін до основ законодавства України про охорону здоров'я щодо строків укладання контрактів з керівниками державних, комунальних закладів охорони здоров'я".
- ухвалив закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами у стані сп'яніння". Законодавчим актом посилено адміністративну відповідальність за порушення Правил дорожнього руху, зокрема, істотно збільшено розмір штрафів.
- ухвалив закон, за яким догляд за дитиною до 3-х років зараховується до страхового стажу
Робоча група Верховної Ради з підготовки законопроекту про лікування засуджених за кордоном продовжить своє засідання в середу.
Львів
Політика
Кабмін
Віце-прем'єр України Олександр Вілкул у Львові вручив сертифікати на службове житло 14 сім’ям львівських рятувальників, які потребували покращення житлових умов.  
Львівська ОДА
Голова Львівської ОДА Олег Сало розпорядився 25 листопада закрити навігацію та припинити використання малих суден на водних об‘єктах області.
Голова Львівської ОДА Олег Сало розпорядився створити робочу групу з перевірки виконання основних повноважень Пустомитівською РДА, зокрема показників соціально-економічного та культурного розвитку.
Львівська облрада
Комісія з питань екології Львівської облради сьогодні підтримала погодження проекту на ліміт заготівлі новорічних ялинок.
Економіка
Макропоказники
Промвиробництво на Львівщині за десять місяців 2013 р. скоротилось на 0,5% в порівняні з 2012 роком

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.