Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

zakarpattya.net.ua

Середа, 20 листопада 2013, 11:11

Найгірше виконують обласний бюджет Борислав, Дрогобич, Самбір, Новий Розділ, Червоноград та Стрий

Найнижчий відсоток виконання (від 55,3 до 69,6) у містах Бориславі, Дрогобичі, Самборі, Новому Роздолі, Червонограді, Стрию та Сколівському, Пустомитівському, Старосамбірському, Городоцькому та Стрийському районах. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

"Незважаючи на такий стан виконання, в області забезпечується фінансування видатків на оплату праці та інші соціальні виплати, недопущено протермінованої заборгованості із виплати заробітної плати працівникам установ, що утримуються за рахунок коштів місцевих бюджетів. Вирішено також проблеми щодо фінансування видатків на виплату соціальних допомог", - йдеться у повідомеленні ОДА.

Сприяв цьому отриманий за клопотанням обласної державної адміністрації додатковий фінансовий ресурс з державного бюджету. Зокрема, розпорядженнями Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2013 року області збільшено дотацію з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів на 113,7 млн. грн., а також збільшено обсяги субвенції на виплату допомоги сім’ям з дітьми на 20,5 млн. грн. і дотації на допомоги по догляду за інвалідом І чи ІІ групи внаслідок психічного розгляду на 29,5 млн. гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.