Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

фаріон ірина

Четвер, 21 листопада 2013, 09:22

Фаріон визнала своє членство в КПРС, яку назвала «лайном»

фаріон ірина

Народний депутат, член ВО "Свобода" Ірина Фаріон визнала факт свого членства в КПРС.

Про це вона заявила в коментарі радіо Львівська хвиля.

"Повідомляю, для всіх тих, хто живляться цією мертвечиною. У 1988 році винятково з мотивів наукового кар’єрного зростання я вступила у це лайно, а в 1889 році я із цього лайна вийшла, і не тільки вийшла з цього лайна, а взагалі звільнилася з Львівського університету, позаяк через усвідомлення цієї помилки я розуміла: ні аспіратури не буде, ні наукової діяльності моєї не буде. Тому я шукала реалізації своєї, абсолютно перервавши свої з’язви з цією помилкою", - сказала Ірина Фаріон. 

Нагадаємо, голова ВО «Свобода», нардеп Олег Тягнибок не знав про те, що нардеп Ірина Фаріон була членом КПРС, але не вважає в тому жодної проблеми.

Ірина Фаріон раніше офіційно заперечила своє членство в КПРС.

Перед тим в інтернеті  були оприлюднені документи, які підтвержують членство Фаріон у Комуністичній Партії Радянського Союзу.

Історик та журналіст Вахтанг Кіпіані назвав вчинок Фаріон вищим проявом морільної сліпоти та колабораціонізму.

Оксана Забужко, однак, висловила думку, що з'ясовування факту членства в минулому того чи іншого українського політика у КПРС не має жодного стосунку до люстрації і насправді є лише димовою завісою

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.