Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

фаріон ірина

Четвер, 21 листопада 2013, 09:57

Львівський міськом КПУ готує постанову про виключення Фаріон з лав партії

фаріон ірина

Львівський міськом КПУ готує постанову про виключення народного депутата Ірини Фаріон з лав партії.

Про це Варіанти повідомив член Львівського обкому КПУ Олександр Калинюк, коментуючи заяву Ірини Фаріон про те, що вона в 1989 році вийшла з лав КПРС.

«У документах справи Ірини Фаріон про її членство в лавах КПРС відсутня заява про вихід з партії, відтак вона формально не зробила цього, відтак залишається членом компартії по сьогодні.

КПУ – ідейна правонаступниця КПРС. Членство Фаріон ганбить нашу партію, саме тому Львівський міськом КПУ готує проект постанови про виключення Ірини Фаріон з лав КПРС, який ми опублікуємо одразу після того, як вона буде ухвалена», - розповів Калинюк.

Народний депутат, член ВО "Свобода" Ірина Фаріон визнала факт свого членства в КПРС.

Голова ВО «Свобода», нардеп Олег Тягнибок не знав про те, що нардеп Ірина Фаріон була членом КПРС, але не вважає в тому жодної проблеми.

Ірина Фаріон раніше офіційно заперечила своє членство в КПРС.

Перед тим в інтернеті  були опубліковані документи, які підтвержують членство Фаріон у Комуністичній Партії Радянського Союзу.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.