Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 21 листопада 2013, 12:06

Садовий пропонує демонтувати два поверхи новобуди на Личакіській, 33

Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що забудованкам необхідно демонтувати два поверхи новобуди на Личакіській, 33, яка зіпсувала панораму Львова.   

Про це Садовий заявив на сесії Львівської міськради сьогодні, передає кореспондент Варіантів.

"Спочатку будинок планували будувати п’ятиповерховим, але виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив зробити його семиповерховим, як результат: вісім поверхів та дворівнева мансарда", - пояснив ситуацію Садовий.

«Будинок будується не день і не два, а ми спам’ятовуємся, коли вже накривають бляхою. Якщо збудували вище на поверх, потрібно відразу реагувати», - відреагував на пояснення Садового депутат міськради Юрій Кужелюк.

Нагадаємо, прокуратура Львова 20 листопада внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості за фактом зловживання службовим становищем посадових осіб двох приватних підприємств при зведенні багатоквартирного житлового будинку на вул. Личаківській, 33 у Львові, в охоронній зоні ЮНЕСКО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.