Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

mediaavers.com

Четвер, 21 листопада 2013, 17:04

15 службовців Держінспекції сільгосподарства в Львівській області притягнуто до відповідальності

15 службовців управління з контролю за використанням та охороною земель Держінспекції сільгосподарства в Львівській області притягнуто до відповідальності за наслідками перевірки прокуратурою. Також поставлено вимогу усунуту вже виявлені прокурорами порушення.

Про це повідомила прес-служба Львівської області.

Також поставлено вимогу усунуту вже виявлені прокурорами порушення.

Підставою для відповідної перевірки стало надходження непоодиноких скарг громадян щодо неналежного розгляду звернень посадовцями вказаного органу.

Встановлено що службовими особами несвоєчасно надавались відповіді за результатами розгляду звернень громадян, юридичних осіб, депутатів усіх рівнів, або взагалі звернення залишались без розгляду, – зазначено у повідомленні.


Нагадаємо, народний депутат Михайло Блавацький заявив, що за новим керівником Державної інспекції сільського господарства у Львівській області Андрієм Івасівим тягнеться шлейф звинувачень у зловживаннях. Блавацький пообіцяв скерувати депутатське звернення в правоохоронні органи, щоб отримати інформацію про те, які звинувачення висувалися цьому посадовцю і чи знято їх.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.