Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 22 листопада 2013, 11:51

Петро Колодій пропонує всього лиш обговорення провалу євроінтеграції України (ВІДЕО)

Голова Львівської обласної ради Петро Колодій запрошує голів фракцій, керівників політичних та громадських організацій, студентства до участі в обговоренні провалу євроінтеграції України в ЄС.

Сьогодні, о 11 годині, біля стін Львівської обласної ради, зібралось близько 100 людей, передає кореспондент Варіантів.

До протестувальників вийшов голова Львівської обласної ради Петро Колодій, який розповів, що тільки планує розмову з політичними партіями та громадськими організаціями. 

«Я як голова Львівської обласної ради  збираю голів фракцій, збираю керівників громадських, політичних партій і також запрошую представників від студентства, на 4 годину до Львівської облради, щоб ми разом опрацювали план, який сьогодні потрібно втілювати, тому чекаю всіх і разом до перемоги. Дякую вам», – зазначив очільник області.

 

Нагадаємо, вчора уряд Азарова призупинив процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію з ЄС. Вчора на Майдані Незалежності у Києві зібралося понад тисячу противників такого рішення Кабміну.

Сьогодні, о 11 годині біля стін Львівської обласної ради, з протестом проти провалу євроінтеграції України зібралося близько стоні людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.