Злата Угрин,  25 травня 2012

Прогнози і вподобання львівських політиків на Євро-2012

Львівські політики, як і всі звичайні чоловіки, не залишаються байдужими до подій Єврочемпіонату. Вони завзято прогнозують хто переможе, оцінюють шанси України і відчайдушно прагнуть потрапити на матч Україна-Швеція. Та є й такі, кого футбол аж ніяк «не збуджує». Не вірите?



Олег Синютка, перший заступник міського голови Львівської міськради: «Буду на усіх матчах, бо - мушу»

Звичайно, я вболіватиму за збірну України, по-іншому не може бути. По друге - я дуже люблю футбол. Одне із моїх найбільших незадоволень, що за 5 років у Львові я жодного разу не знайшов часу, щоб вийти на спортивний майданчик і побігати футбол. Мої посадові обв'язки передбачають перебування під час усіх матчів на стадіоні, адже я - заступник голови організаційного комітету по безпеці.

Степан Кубів, депутат Львівської обласної ради від партії «Фронт змін»: «Збірна України, на жаль, уже не грає так, як за Лобановського»

Є велике бажання, аби Україна таки увійшла до фіналу. Але прогнозувати чи станеться так поки важко. Щось конкретне можна буде казати тоді, коли будуть відомі склади команд. Хотілося, щоб збірна грала так, як за часів Лобановського. На жаль, сьогодні рівень українського футболу (візьмімо Шахтар чи Металург) набагато нижчий. Цю гра надмірно комерціалізували.

Є багато збірних, які мають усі шанси для того, аби увійти до фіналу. Однак мені найбільше подобається стиль гри португальців. Думаю, що саме ця команда і потрапить до фіналу.

Я дуже люблю футбол ще з дитинства і сьогодні продовжую час від час грати, є команда збірної обласної ради, та й іноді із друзями ганяю м'яча. Футбол – це справжнє мистецтво.

«По службі» мушу бути під час проведення усього чемпіонату у Львові. А от чи відвідуватиму матчі? Із квитками зараз - справжня проблема, придбати їх важко. Я розумію, є потреба у безпеці і так далі, але могли б і краще організувати цей процес. Хотів би відвідати один-два матчі у Львові, якщо буде можливість (наявність квитків та часу), то ймовірно поїду і до Києва, можливо, відвідаю також і Варшаву.

Юрій Михальчишин, ВО «Свобода», депутат Львівської міської ради: «Свого квитка віддам другові»

Головне завдання України - вийти з групи, а далі - хоча б увійти до чверть фіналу.
Гадаю, у фіналі змагатимуться збірні Німеччини та Португалії.

Безумовно, я дивитимуся усі матчі чемпіонату, однак чи перебуватиму на стадіоні, чи біля телевізора – поки не визначився. Адже ціни на квитки - досить таки високі, то ж для багатьох – недоступні. А мені хотілося б дивитися футбол разом із друзями.
Тому, цілком ймовірно, що віддам свого квитка комусь із знайомих, а сам уболіватиму у фан-зоні разом із друзями, серед яких є і молоді депутати від «Свободи» Семчій та Наумко. Ймовірно також - поїду на один матч України до Києва.

Говорили про те, що депутати міської ради матимуть можливість придбати квитки до кінця травня. Хоча поки про це нічого не чув.

Петро Адамик, депутат Львівської міської ради від партії «Удар»: «У чвертьфіналі буде збірна Іспанії»

Якщо будуть квитки на матчі у Львові, то я звичайно відвідав би. Казали, що кожен депутат матиме можливість купити квитки хоча б на один матч за ціною УЕФА. Ми на це виділяли кошти, але поки що до нас не зверталися із пропозицією купити їх. Так виглядає, що кожен депутат може мати один квиток. Якісь квитки міська рада розігруватиме.
Планую відвідати один матч у Києві Україна Швеція.
Я думаю, що Україна вийде з групи. А у чвертьфіналі точно буде Іспанія. Прогнозувати щось далі поки важко.

А от депутата від Партії Регіонів у Львівській міській раді Ігоря Гладиша за його ж словами футбол «зовсім не возбуждає».
Я футболом не дуже цікавлюся, чесно кажучи, він мене «не возбуждає». Тому й на матчі не піду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.