Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

volynnews.com

П'ятниця, 22 листопада 2013, 12:22

З наступного тижня у Львові обіцяють мокрий сніг

25 листопада прогнозують дощ з мокрим снігом за температури повітря впродовж доби від 3º морозу до 2º тепла. 26 листопада - часом сніг та мокрий сніг, температура вночі 2 – 7º морозу, вдень 0 – 5º морозу.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради, з посиланням на  Львівський обласноий центр з гідрометеорології.

Львівська міська рада звертається із проханням до усіх мешканців міста бути обережними, одягатись тепло, щоб не допустити переохолодження.

«Звертаємося до водіїв транспортних засобів, хто цього ще не зробив, поміняти гуму на зимову, на дорогах обирати помірну швидкість та користуватися освітлювальними приладами. Необхідно наголосити і на основних правилах поведінки водіїв при виникненні дорожніх заторів. Не можна займати зустрічну смугу руху, адже ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди», - наголосив керівник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення мерії Віктор Іваніцький.

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, комунальні служби міста та снігоприбиральна техніка готові.

«Техніка готова, піскосуміш є. З тої техніки, що ми додатково закупили, а це більше 30 одиниць, отримали меншу частину. Бо через казначейство не можемо проплатити кошти. Думаю, цю проблему ми вирішимо. До зими місто готове – всі мережі, і тепло-, і водопостачання, прибиральна техніка. Звичайно, якщо будуть неочікувані снігопади чи форс-мажори, буду просити громадян, щоб люди обмежували рух приватного транспорту, щоб не заставляли вулиці машинами, бо їх треба прибирати. Активно будуть працювати евакуатори. Будемо реагувати, залежно від ситуації. В цілому, якихось надзвичайних ситуацій не бачу», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.