Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

львівський університет

Субота, 23 листопада 2013, 10:56

Профспілка ЛНУ ім. Івана Франка вимагає відставки уряду

львівський університет

Працівників ЛНУ ім. Івана Франка підтримали заяву Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України з вимогою вживання негайних заходів, спрямованих на підписання Угоди про євроінтеграцію України.

Відповідне рішення було ухвалено 22 листопада на позачерговому засіданні президії Первинної профспілкової організації працівників університету.

У заяві, підтриманій профспілкою університету, серед іншого, зазначено: "Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України  вважає, що дії Прем’єр-міністра України М. Азарова щодо саботування підписання Угоди про євроінтеграцію є порушенням Конституції України, Законів України та волі українського народу. Вимагаємо відставки Уряду.
Вимагаємо від Президента України та Верховної Ради України вжити рішучих та негайних заходів, спрямованих на підписання 28-29 листопада 2013 року у Вільнюсі (Литва) Угоди про євроінтеграцію України".


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.