Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Непик

Неділя, 24 листопада 2013, 17:03

Міліція займеться розслідуванням бійки Михальчишина і студентів

Студентки, яких ударили прихильники Михальчишина, перебувають в Галицькому райвідділі міліції Львова, де пишуть заяву про сутичку.

Про це повідомила Меланія Подоляк у Twitter.

«Заяву пишу про ту сутичку», - відповіла вона за питання Варіантів.

За словами кореспондентки Варіантів, яка була свідком події, Михальчишин вийшов на сцену без погодження координаторів акції, під сценою студенти та культурні діячі засвистали народного депутата, адже принцип євромайдану – без політиків.

Під час свого виступу Михальчишин проголошував ідеологічні гасла Свободи.

Студенди та громадські діячі скандували "Ганьба", натомість кілька десятків прихильників Свободи почали штовхати студентів та громадських активістів, використовуючи грубу ненормативну лексику, матюкався і сам Михальчишин, який був незадоволений такою реакцією.

Під час цієї сутички студентку Меланію Подоляк вдарив один зі свободівців. 

Напередодні виступу Юрія Михальчишина, у ведучої Софії Фесдини просив слова і Ростислав Новоженець, який під час вчорашньої акції вшанування пам'яті жертв Голодомору, проголошував антисемітські гасла.

Нагадаємо, прихильники народного депутата від ВО «Свободи» Юрія Михальчишина спробували влаштувати сутичку зі студентами під час мітингу в підтримку євроінтеграції у Львові – били дівчат і другокурсників кулаками в груди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.