Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

юрій михальчишин

Неділя, 24 листопада 2013, 18:49

Михальчишин побачив «п’яту колону» в діях студентів, котрі вигнали його з євромайдану

юрій михальчишин

Народний депутат Юрій Михальчишин заявив, що чвари між учасниками єврмоайдану вигідні владі і припустив, що в лавах опозиції діє "п'ята колона".

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

«Я впевнений, що провокації на Євромайдані вигідні в першу чергу чинній владі, але я не здивуюся, якщо частково до них мають дотичність і ті, хто записався в ряди опозиційних сил у вигляді п’ятої колони, яка зараз, в умовах майже революційної ситуації, намагається вислужитися перед своїми господарями, котрі сидять в кабінетах на Банковій. Про це заявив народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Юрій Михальчишин, коментуючи спробу провокації, яка відбулася 24 листопада у Львові під час мітингу на Євромайдані.

За словами народного депутата, люди, які закликають позбавити акції протесту революційного спрямування, таким чином грають на руку режиму, який прагне якомога швидше локалізувати і марґіналізувати протестні акції на Євромайданах.

«Зараз не час для містечкових чвар, адже вирішується майбутнє України. У ці дні ми, як ніколи, маємо об’єднати свої зусилля, чинячи спротив режимові. У цій боротьбі мають йти поруч і революційне студентство, і громадські діячі, і опозиційні політики. І дуже прикро, що люди, які влаштовують такі провокації, через свою недосвідченість, а можливо і свідомо намагаються розпалювати дрібні чвари, ділити людей на «правильних» і «неправильних». На Євромайдані знайдеться місце для всіх, хто прагне усунути від влади цей режим, і мріє про європейське майбутнє України. Не повинно тут бути місця тільки провокаторам», - зазначає народний депутат.

Водночас свідком того, як готувалася провокація, став один із депутатів Львівської обласної ради. За його словами, студентами, які намагалися від’єднати кабель у мікрофоні Михальчишина, керувала добре відома у Львові людина, - зазначено у повідомленні. 

Нагадаємо, сьогодні у Львові Юрій Михальчишин назвав студентів - учасників євромайдану "сопляками". останні почали вигукувати "Ганьба!". після чого почалась штовханина між студентами та прихильниками Михальчишина. 

Студенти, які постраждали в сутичці, звернулись із заявою в міліцію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.