Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

unian.ua

Понеділок, 25 листопада 2013, 10:37

Жінка спричинила ДТП, в якій травмувалися п’ятеро осіб

В суботу, 23 листопада, у Львові зіткнулися два легковики. Через автопригоду п’ятеро осіб отримали травми.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

За попередньої інформацією, водій автомобіля «Hyundai Getz», 28-літня мешканка Жовківського району, не обрала безпечної швидкості руху, не впоралась із керуванням, як наслідок – виїхала на зустрічну смугу, де скоїла зіткнення з легковиком «Daewoo Nexia». За кермом цього авто був 45-річний львів’янин.

У результаті ДТП п’ятеро людей отримали травми. Серед постраждалих – жінка-водій автомобіля «Hyundai», а також двоє її пасажирів – 5-літня дівчинка та 51-річна жінка. У дитини – струс головного мозку та забій обличчя, в дорослих – забої.

Окрім того, травмувався водій автомобіля «Daewoo» та 40-річна львів’янка, яка була пасажиром цього авто. У чоловіка – відкритий перелом стегнової кістки та забій, його довелося шпиталізувати. А у жінки діагностували забої та синці. Після надання необхідної допомоги, її відпустили додому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.