Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

марихуана

businessinsider.com

Понеділок, 25 листопада 2013, 14:47

На Львівщині у пенсіонерки вилучили 30 кілограм марихуани

марихуана

Правоохоронці Львівщини вилучили 30 кілограмів марихуани (30 тисяч доз) на суму понад півмільйона гривень у 65-річної мешканки Старосамбірського району.

Місцева мешканка вирощувала, переробляла та продавала марихуану у великих кількостях, інформує прес-служба ГУМВС у Львівській області.

Під час огляду будинку правоохоронці виявили 14 поліетиленових пакетів, у яких знаходилась мелена речовина рослинного походження зеленого кольору з характерним запахом. Таку ж речовину, у поліетиленових пакетах та мішках, виявлено під час огляду господарських приміщень.

«Під час огляду території навколо помешкання жінки, ми натрапили на так звану «землянку», з якої вилучили 30 пластикових пляшок наповнених дрібно-меленою марихуаною. Загальна маса вилученої речовини становить близько 30 кг. Ми запобігли розповсюдженню 30 тисяч доз наркотичної речовини», - розповів начальник відділу легального обігу наркотиків управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Юрій Черга.

Вартість вилученого наркотичного засобу за цінами «чорного» ринку становить понад півмільйона гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.