Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг

Понеділок, 25 листопада 2013, 15:59

Садовий переконує, що 13 грудня Городоцька буде відкрита для проїзду

ремонт доріг

На 13 грудня вулиця Городоцьку, а також перехрестя вулиць Чупринки-Бандери-Вербицького будуть проїзними.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

Як розповів Садовий, на цих об’єктах завершили проводити земельні роботи. Триватимуть ще роботи з брукування. Відтак, на 13 грудня сподіваються зробити проїзними вул Городоцьку та перехрестя вул Бандери-Чупринки-Вербицького.

«Ми по основних роботах по дорогах вийшли зі земельних робіт. Все забетоновано. Це гарантія, що не зважаючи на складності погоди, вул Бандери-Чупринки-Вербицького ми завершимо і по вул Городоцькій також завершимо роботи. Там залишилось брукування, а це можна робити навіть у таку, не зовсім хорошу погоду. Головне, що ми повністю вийшли зі земельних робіт. Ми плануємо основний об’єм робіт завершити на кінець цього місяця. З початку грудня, залежно від погоди, до 10 днів дорога має відстоятись. Думаю, на 13 грудня вул Городоцьку і перехрестя вул Чупринки-Бандери-Вербицького зробимо проїзними», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.