Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

знеструмлення

tsn.ua

Вівторок, 26 листопада 2013, 14:32

На Львівщині відновили електропостачання 10 населених пунктів

знеструмлення

Станом на 12:00 26 листопада відновлено електропостачання 10 населених пунктів Львівщини після вчорашньої негоди. Залишаються без електропостачання 24 населених пункти (13 повністю та 11 частково).

Функціонування об’єктів життєзабезпечення та соціальної сфери не порушено. Роботи з ліквідації наслідків негоди продовжуються, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, вчора внаслідок несприятливих погодних умов (мокрий сніг, поривчастий сильний вітер), увечері 25 листопада та вночі 26 листопада 2013 року на території Львівщини були повністю або частково знеструмлені 17 повітряних ліній електропередач 6-10 кВ, що призвело до відключення 118 трансформаторних підстанцій.

Без електропостачання залишилися 34 населені пункти (20 повністю та 14 частково) у 8 районах області та на території Львівської міської ради, найбільше у Кам’янка-Бузькому районі – 8 населених пунктів та у Золочівському районі – 7.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.