Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сало олег

Вівторок, 26 листопада 2013, 16:24

Суд визнав голосування Львівської облради за відставку Сала неправомірним

сало олег

Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов щодо визнання неправомірними дій депутатів Львівської облради стосовно включення до порядку денного сесії питання про недовіру голові ОДА Олегу Салу та голосування з нього.

Про це повідомили в Львівській обласній прокуратурі.

«Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов обласної прокуратури щодо неправомірності дій депутатів Львівської облради, які включили до порядку денного сесії питання про недовіру голові ОДА Олегу Салу та провели голосування з цього приводу. Якщо з боку облради не буде оскарження, рішення набере чинності за 15 днів», - зазначила речниця прокуратури Мар'яна Гайовська.

За словами Гайовської, підставою для позову стало порушення облрадою ст.19 Конституції та законодавства про місцеве самоврядування в Україні й місцеві державні адміністрації.

Нагадаємо, 12 листопада 72 зі 116 депутатів Львівської обласної ради проголосували за недовіру новопризначеному голові ОДА Олегу Салу. Щоправда, абсолютної більшості (дві третини) голосів для відставки губернатора не вистачило. Тоді б Янукович за законом змушений був би звільнити Сала.

За матеріалами: Укрінформ 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.