Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

chesno.org

Вівторок, 26 листопада 2013, 17:51

ЛОР ухвалила звернення з проханням підтримати вимоги студентства стосовно ЄС та відправити у відставку Кабмін

Сьогодні депутати Львівської обласної ради ухвалили звернення до народу, Президента, ВРУ, місцевих рад та керівників держав ЄС, в якому просить підтримати Резолюцію народного віча "За європейську Україну!".

За таке рішення проголосувало 69 депутатів Львівської обласної ради, передає кореспондент Варіантів.

Проект звернення напрацювало 4 фракції: «Батьківщини», «Свободи», УДАРу та НРУ.

Одна з основних вимог депутатів Львівської обласної ради - підтримання Резолюцію народного віча "За європейську Україну!", підписання Президентом України підписати Угоду про асоціацію між Україною та Європейський Союзом, а у ЄС просять ратифікувати Угоду про асоціацію.

В зверенні є вимога припинити повноваження Прем'єр-міністра України Миколи Азарова та відправити у відставку Кабінет міністрів України.

Крім цього, депутати облради внесли додаткові пункти в ухвалу: створять контрольну комісію, яка з’ясує хто заважав встановити намети на євромайдані у Львові. Другий пункт – це звіт комісії наступного пленарного засідання.

Нагадаємо, 22 жовтня депутати Львівської облради не підтримали звернення до Президента України, Прем'єр-міністра України, Голови Верховної Ради України щодо підтримки євроінтеграційних намірів керівництва держави.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.