Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

азаров

agravery.com

Середа, 27 листопада 2013, 10:42

Влада не передумає щодо призупинення переговорів з ЄС, – Азаров

азаров

Україна не змінить рішення про паузу в переговорах з Європейським союзом. 

Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Останнє рішення уряду щодо підписання угоди про асоціацію про ЗВТ з ЄС прийнято, щоб не допустити соціального провалу і досягти вигідних умов для України. Ми не можемо жертвувати економічним суверенітетом, щоб підписана угода виявилося провальним для України і ЄС. Економічна ситуація, яка склалася, говорила саме про це", - заявив Азаров.

При цьому він зазначив, що Україна не змінить рішення про призупинення переговорів, але процес продовжується: "Процес переговорів триває. Робота по наближенню до європейських стандартів триває... Наші європейські партнери це зрозуміли, прийняли можливість підписання оголошення в перспективі".

"Кабінет міністрів гарантує - Україна і далі рухатиметься по шляху євроінтеграції так, як це на користь України, на користь українського народу", - зазначив прем'єр.

Президент Віктор Янукович у телевізійній розмові з журналістами пообіцяв асоціацію з ЄС, як тільки Україна стане конкурентоспроможною і домовиться з Євросоюзом "на комфортних умовах".

За матеріалами: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.