Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

євросоюз прапор

uainfo.org

Середа, 27 листопада 2013, 16:07

У Львові біля чеського та польського консульств відбулися мітинги прихильників євроінтеграції

євросоюз прапор

У Львові студенти, які страйкують за євроінтеграційний шлях України, прийшли до приміщень генконсульств Польщі та Чехії, а також почесних представництв країн ЄС зі словами "Дякуємо за підтримку!".

Про це повідомляє радіо "Свобода".

При представникові польського консульства молоді люди зачитали звернення, в якому подякували Польщі як адвокату України в ЄС.

"У час політичного свавілля, нехтування громадянськими правами і свободами, зросійщення історії й культури українського народу, в час намагання ввести цілу країну в економічну стагнацію, тотального порушення прав людини, ми, студентська спільнота, звертаємось з проханням про допомогу, яка нам потрібна", - йдеться у зверненні.

Студенти заявили, що вони не бачать майбутнього своєї країни з Росією, а хочуть вільно жити, вчитися, самореалізуватись і бути в Європі.

"Молодь обирає європейське майбутнє" - скандували біля генконсульства Польщі у Львові студенти. Їхніх представників запросили у приміщення консульства, де вони передали своє звернення польською мовою. Свої звернення студенти переклали дев'ятьома мовами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.