Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

євроінтеграція

lenta-ua.net

Четвер, 28 листопада 2013, 10:59

Важлива якість проведених в Україні європейських реформ, а не швидкість зближення з ЄС, – голова громадської ради Яворівщини

євроінтеграція

На шляху до євроінтеграції важлива якість проведених в Україні європейських реформ, а не швидкість зближення з ЄС. Не можна допустити того, щоб ціною підписання Угоди з ЄС стало закриття заводів, втрата робочих місць, невиплата соціальних ініціатив.

Про це у коментарі «Варіантам» наголосив голова Громадської ради при Яворівській РДА, директор Яворівського національного природного парку Михайло Біляк. 

«Останні події навколо підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом не залишили байдужим жодного українця. Люди вийшли на площі міст, наша молодь з властивим їй запалом і завзяттям активно виступає за європейське майбутнє України. Молоді українці обирають шлях до європейських демократичних переваг, де цінується понад усе гідність кожної людини, діють закони і правові норми, де є гідна робота»,- упевнений Михайло Біляк.

За словами голови Громадської ради Яворівщини, завдяки старанням чинної влади протягом останніх трьох років в Україні були прийняті сотні законів і законодавчих актів, які наблизили нас до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.Він переконаний, що стратегічний курс Президента України на інтеграцію з Європою – це найкращий шлях до економічного процвітання та демократії.«Для України сьогодні не існує альтернативи проведенню реформ та євроінтеграції. Приєднання до європейської спільноти – стратегічне завдання нашої держави»,-підкреслив голова громадської ради при Яворівській РДА Михайло Біляк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.