Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

личаківський цвинтар

portal.lviv.ua

Четвер, 28 листопада 2013, 13:36

Кількість відвідувачів музею «Личаківський цвинтар» за рік зросла на третину

личаківський цвинтар

У порівнянні з минулим роком, кількість туристів Личаківського кладовища зросла на 30%.

Про це повідомляє директор ЛКП «Музей Личаківський цвинтар» Михайло Нагай.

«В кількісних показниках бачимо значне зростання відвідувачів. Так, у 2012 році – це 140 тисяч туристів, станом на 1 листопада 2013 року маємо понад 175 тис, до кінця року очікується, що цифра сягне позначки 181-182 тис відвідувачів», - розповідає Михайло Нагай, директор ЛКП «Музей Личаківський цвинтар». 

Як запевняє Михайло Нагай, такої великої різниці у кількісному значенні напливу туристів за останні роки ще не було. Відтак, дохід підприємства від туризму збільшився на 60%. Значно зріс дохід від продажу видань, що реалізовується в музеї – приблизно на 190%. Взимку планується видання нового путівника.

За словами Михайла Нагая, здебільшого історико-культурний заповідник відвідують туристи нашої країни, тобто простежується ріст внутрішнього туризму, проте також збільшується кількість відвідувачів з Білорусії та інших сусідніх країн.


Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.