Варіанти,  29 листопада 2013

Варіанти на вікенд

Для багатьох львів’ян варіанти на ці вихідні одні – євромайдан, але в перерві між мітингами радимо й інші події відвідати протягом вихідних.

Музика

Субота, 30 листопада

Вечірка з ONEWEST. Клуб-кафе Music Lab, 21.00

One West –це п'ятеро молодих музикнатів з Калуша, які грають рок-музику у поєднанні з іншими стилями, навіть блюзом та фанком.

У арт-кав’ярні Квартира, 35 у суботу – Vocal Night. Концерт розпочнеться о 22.00

Неділя, 1 грудня

Гурт Дикі серцем презентують новий альбом. Рок-паб The Gas Station. Поч. 20.00

Гурт Дикі серцем – поп-рок проект. Під час презентації альбому Без зайвих слів, виступить також В’ячеслав Сінчук, К402, Механічний апельсин.

Кіно

Фільм Велика краса. Львівський палац мистецтв, 30 листопада, 19.00

Рим – місто, що стоятиме вічно. Джеп Гамбарделла – письменник і журналіст, йому зараз стукне 65 років.

Саме час згадати, що сталося за минулі роки. Розглядаючи минуле і теперішнє Риму, Джеп приходить до думки, що навколишній світ сильно змінився.

Рим став спотвореним сучасними смаками і звичаями. Колишня велич тепер служить лише декорацією. До всього цього Джеп приходить після розуміння пасивності власного життя за останній час, як людина, яка є таким же зосередженням римської культури, як і саме місто.

Фільм Діана: Історія кохання

Кінотеатр Планета Кіно-IMAX. Сеанси: 10:30, 12:30, 15:15, 17:00

Кінотеатр Кінопалац.  Сеанси: 11:20, 15:00, 19:00, 21:20

Кінотеатр Копернік. Сеанси: 17:30

Досі достеменно невідомо яким насправді було її життя і що стало причиною загибелі. Ми можемо лише здогадуватись, що поза камерами розгорталась найдраматичніша історія.

Розлучившись з принцом Чарльзом, Леді Ді присвячує себе благодійності. Потім у її житті з’являється кардіохірург Хаснат Кхан.

Цей фільм присвячений любові та принцесам, але чомусь він дуже не схожий на казку. Фільм Діана: Історія кохання – не перша спроба перенести життя легендарної леді Діани на екран.

У даній картині вперше зроблено акцент на любов, якою Діана щедро ділилася, але не завжди отримувала навзаєм.

Фільм За ознаками сумісності

Кінотеатр Планета Кіно-IMAX. Сеанси: 12:15, 18:00

Два друга дитинства вже давно стали дорослими і надумали одружуватися. Через багато років вони знову разом, щоб допомогти один одному стати ідеальними чоловіками і відповідати всім ознакам сумісності зі своїми нареченими.

Фільм режисера, драматурга та продюсера Брайана Фогеля. Спільно з Семом Вульфсоном, у 2003 році він написав і поставив у Лос-Анджелесі комедію, на основі якої і було створено фільм.

Це була одна з найпопулярніших комедій, яка рекордно окупилася. Брайан Фогель у співавторстві з Семом Вульфсона також опублікували книгу на цю ж тему, яка незабаром стала бестселлером.

Театр

Субота

Вистава Чекаючи на ҐодоЛьвівський академічний театр ім. Леся Курбаса. поч. 19.00

«Мало хто згадує, що «Годо», по суті, трагікомедія. І безглузда словесна еквілібристика Володимира, Естрагона, Поццо й Лаккі відсвічує живою людською гіркістю. Про що завгодно ставлять «Годо» – про диваків, дурнів, філософів. Курбасівці своєчасно підстелили соломки, убезпечивши себе від можливої поразки, поставивши і зігравши про себе. Про акторів. Про балакучих, суєтних і непосидючих лицедіїв, які жонглюють марними словами й непотрібними предметами. Ще трохи – і вийшов би формений цирк. Але в них є відчуття, коли треба вчасно зупинитися, утримуючи баланс комічним і трагічним».

                                                                                          Олег Вергеліс

Вистава Ар’єр, або захоплююча патологія Львівський академічний духовний театр Воскресіння. поч. 18.00

Яскрава сатира на наше суспільство в п’єсі О. Марданя перегукується з вічною темою Шекспірівського Гамлета, де театр як життя, а життя як театр.

Сучасна українська драматургія Олександра Марданя вперше поставлена театром Воскресіння.

Мистецтво

Виставка Constanta. Галерея сучасного сакрального мистецтва ICONART

Константа – це спільна виставка львівських художниць Ганни Друль, Ірини Марко і Оксани Андрущенко.

Їх Константа – це любов, яка є Бог, яка є Всесвіт, Світ і все в цьому світі. Та любов, з якої починається і на якій тримається земне життя, його сенс і гармонія.

Виставка Петра Сметани Рівновага. Мистецька галерея Зелена Канапа

Всього десять монументальних (півтора метра з однієї сторони) полотен з простим, не перенасиченим деталями сюжетом, в стриманій, вишуканій кольоровій гамі та з використанням різноманітних експериментальних для живопису матеріалів і пристосувань, від шпателів для ремонту та піску, до ляпів фарби, олії і емалей, утворили мінімалістичну, філософську колекцію.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.