Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

тимошенко

П'ятниця, 29 листопада 2013, 13:17

Тимошенко закликає мітингувальників Євромайдану домагатися конституційної зміни влади

тимошенко

Юлія Тимошенко закликала мітингувальників домагатися конституційної зміни влади, якщо угода про асоціацію не буде підписана. 

Про це йдеться у зверненні Тимошенко до українських студентів, які вийшли на Євромайдан, передає прес-служба ВО "Батьківщина".

"Я раджу вам і прошу вас діяти й далі, після 29 листопада, не зупинятися та добиватися мирним, але наполегливим шляхом або виконання вашої волі (а це означає підписання Угоди), або негайної зміни влади конституційним шляхом", йдеться у повідомленні Тимошенко.

Також Тимошенко наголосила, що Євромйадану потрібно об'єднатися з опозиційними політиками: "Але, якщо ви хочете примусити Януковича поважати вас або відправити його у відставку, вам доведеться увійти у єдиний союз з опозиційними політиками. Вони, при всій своїй недосконалості, посилять студентську команду, зроблять перемогу більш вірогідною. Разом вам легше буде згуртувати всіх патріотичних українців для вирішального бою."

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.