Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

tsn.ua

П'ятниця, 29 листопада 2013, 13:36

На Львівщині затримали двох контрабандистів

контрабанда

Вчора, 28 листопада, на Львівщині виявили громадянина України, який намагався перетнути кордон на ділянці відповідальності відділу «Смільниця» Мостиського загону.

Як інформує прес-центр Державної прикордонної служби України, до Польші українець ніс пакунок з 20 блоками сигарет. З’ясувалося, що з такою ж кількістю тютюнових виробів чоловіка прикордонники вже затримували нещодавно на цьому ж напрямку.

Також перемістити приховані сигарети до Польщі через пункт пропуску «Рава-Руська» намагався наш співвітчизник. Українець їхав за кермом рейсового автобуса «Львів-Варшава» та приховав у конструктивних порожнинах кондиціонера та дверей до багажного відділення автобуса 640 пачок сигарет.

Контрабандне куриво виявили учора і прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського загону. Майже 4400 пачок сигарет, що були приховані у кущах, правоохоронці знайшли неподалік кордону з Румунією

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.